Over Heike

Het is mijn passie om de unieke talenten van mensen te ontdekken en deze individuele kracht en talent te vertalen naar concrete ontwikkeling en positieve impact. En dat doe ik met een resultaatgerichte, gestructureerde aanpak, een frisse blik en een warm hart. Mijn persoonlijkheid kun je het beste omschrijven als mensgericht, nieuwsgierig, krachtig, optimistisch, open en vol energie. Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. Autonomie, respect, integriteit en vrijheid zijn mijn meest belangrijke waarden. Ik ben een ontdekker en dat niet alleen als het om talent gaat: boeken, films, de natuur, en andere landen en culturen geven mij veel inspiratie. 

Ik heb een hekel aan verspilling. In Nederland wordt veel verspild: voedsel, water en energie. Maar daar ga ik niet over. Ik wil de verspilling van talent tegen gaan. Verspilling van talent, wat is dat eigenlijk? Dat zijn b.v. mensen die niet op de juiste plek werken, geen plezier in hun werk hebben en de energie weg voelen lekken. Mensen die niet het maximale uit zichzelf kunnen halen. Zij voelen zich geremd in hun ontwikkeling of voelen zich niet gezien. Mensen, die over hun loopbaan twijfelen, niet weten wat de volgende stap is. Deze mensen help ik: ik breng met hun in kaart wat hun persoonlijke kwaliteiten en krachten zijn. Ik help hun ontdekken welke werkomgeving en welke werkinhoud het beste bij hun past en hoe zij er kunnen komen. Ik zorg ervoor dat zij een boost kunnen geven aan hun talenten en weten, hoe zij hun zichtbaarheid kunnen vergroten. 

Door diverse managementfuncties op topniveau in het bedrijfsleven kan ik mij zonder moeite in diverse situaties op de werkvloer verplaatsen en ken ik de krachtenvelden in een organisatie. Dat maakt mijn aanpak extra waardevol. Ik beschik over een schat aan opleidingen en certificeringen en ben als coach aangesloten bij de NOLOC. De locatie van mijn werk is flexibel, ik ben landelijk inzetbaar.

Als Duitse beheers ik zowel de Nederlandse alsook de Duitse taal met hun diverse nuancen en cultuuraspecten vloeiend. Dit stelt mij in staat om coaching en training in alle twee talen aan te bieden. Voor bedrijven die over de grens werken is daarmee gezamenlijk trainen en ontwikkelen geen issue meer.

Wil je weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dat contact op via e-mail: Heike@caboteamentalent.nl of bel 0610968551. 

 

 

 

Recente opdrachtgevers