Ontdek je mogelijkheden

Ga je voor de kick of ga je voor je geluk? Dat was de vraag die mijn loopbaan een andere wending heeft gegeven. Van gedreven seniormanager naar ondernemende coach en trainer. Er kwam het moment in mijn leven dat ik mij afvroeg waar ik nou echt gelukkig van wordt. Het antwoord was snel gevonden: mensen op weg helpen, hun de eigen talenten laten ontdekken en bijdragen aan hun groei. Dus, waarom hield ik mij nog steeds bezig met missie, visie, strategie en het implementeren van de zoveelste verandering? Was dat de kick?

En hoe zit het met jou? Is er een vraag die je bezighoudt? Knaagt er een gevoel in je of laat dat stemmetje in jouw hoofd zich maar niet wegjagen? Dan wordt het tijd in actie te komen.

Want wat jouw vraag ook is, een goed gesprek kan het begin van een inspirerende verandering zijn. En dat gesprek kan met een loopbaancoach plaats vinden. Maar ook mensen om je heen kunnen je alvast op weg helpen. Kies je voor het gesprek met mij? Dan is dit mijn aanpak.

live the passion

Intake-gesprek

Tips

Onderzoek wat je bezighoudt:

  • Ik zit bij mijn werkgever goed op mijn plek. Wat kan ik doen dat ik het naar mijn zin blijf houden en duurzaam inzetbaar blijf?

  • Ik zit bij een heel fijn bedrijf en wil graag doorgroeien. Hoe kan ik de volgende stap in mijn loopbaan zetten?

  • Ik vrees dat ik mijn baan kwijt ga raken. Hoe kan ik nu alvast aan de slag gaan om een nieuwe te vinden?

  • Ik heb ambitie maar die kan ik bij mijn huidige werkgever niet invullen. Hoe zet ik de juiste stap naar buiten?

share the excitement

Onderzoeks-gebieden

Tips

Who are you…

  • Wie ben jij? Wat heeft je gevormd, welke eigenschappen heb je, wat maakt jouw persoonlijkheid uit?

  • Wat kun jij? Welke ervaringen heb je, wat heb je geleerd, waar ben je goed in en wat maakt jou zo waardevol?

  • Wat wil jij? Wat moet het werk jou bieden, wat zijn jouw drijfveren en welke behoeften heb je?

  • Waar wil je heen? En hoe kom je er, wie of wat heb je ervoor nodig? Hoe creëer je kansen en welke opleiding heb je misschien nog nodig?

feel the excitement

Mijn loopbaancoachingsmodel

Bewezen aanpak

Deze aanpak heeft zich de laatste jaren al veelvuldig bewezen. Ik zet namelijk jou als mens centraal, met al je kwaliteiten, wensen, ervaringen en behoeften.

Plan van aanpak

Het traject maken we concreet door acties met elkaar af te spreken en aan een plan van aanpak te werken.

Levensvraag

Natuurlijk kan het gebeuren, dat wij tijdens jouw ontdekkingsreis een levensvraag tegen komen. Sterker nog, dat is vaak het geval bij loopbaancoaching. Want je neemt jezelf als mens mee naar je werk. 

Flexibel traject

Ook belemmerende overtuigingen eisen soms tijd en aandacht. Tijdens het coachingstraject houd ik dus altijd ruimte vrij om flexibel met jouw traject om te kunnen gaan. Dus, wat houdt jou bezig?